Убунту прва помош

Стандардно утре, од 19 часот хаклабот ќе биде отворен за да реши каков и да било проблем поврзан со ГНУ/Линукс.

Се разбира на тема ќе биде и разговор околу доживувањата на НСНД Струмица викендов.

Присуството е препорачливо.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.