Програмски јазици во Хаклаб 23.06.2011

Овој Четврток во Хаклаб ќе има состанок на Едно Лето групата пријавени за ruby.mk проектот. Исто така, имаше најава дека и Erlang групата ќе биде таму, така да како и по обичај - Четврток ден за програмски јазици во Хаклаб.

Почнуваме во 19 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.