Сподели знаење, сподели мислење во КИКА - 18.06.2011

Редовно Сподели Знаење и оваа Сабота од 13:00.
Без посебна агенда, но придружени со активности од Едно Лето, го одржуваме континуитетот.


Времето ќе биде убаво, имаме залихи на кафе и musli bars од Виталија, така што ништо не не спречува квалитетно да го исполниме и овој ден.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.