GNU/Linux прва помош (КИКА - 16.05.2011)

И овој понеделник GNU/Linux прва помош во КИКА. Ако имате било какви проблеми со вашата GNU/Linux дистрибуција дојдете да ги решиме. Ако сакате да инсталирате GNU/Linux на вашиот лаптоп или компјутер во бесплатната понуда нудиме Ubuntu 11.04/10.10/10.04, Arch Linux, Debian 6, Fedora (ако работи уопште), а може да симнеме и инсталираме што било друго.

Се гледаме во КИКА во 19ч!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.