Програмски јазици: MKRUG + GWOP: 24.03.2011


Дечките од македонскиот Ruby User Group ќе оддржат две презентации со почеток од 19.00ч:
 - Ruby Autoloading Features (Филип Костовски)
 - Testing Rails Applications (Далибор Насевиќ)

Потоа накај 20.00ч продолжуваме со Python и C/GTK+ за Gnome Women Outreach Program.

Се гледаме во хаклаб :)


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.