Ubuntu прва помош @ КИКА - 07.02.2011

Стандардно Ubuntu прва помош денес во 19.00ч во КИКА. Решаваме Ubuntu и non-Ubuntu поврзани проблеми на вашиот лаптоп или ПЦ.
- Спонзорирано од вл... гико-хакерската дружина.

Во план се и разни други активности, како миграција на Drupal од 5 на 7, малце Python, можна надградба од Debian 5 на 6.

За оние што не знаеа, во КИКА се прави најдоброто филтер кафе во градот. :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.