Програмски јазици во хаклаб, 3.02.2011

Во терминот за програмски јазици, овој четврток ќе се занимаваме со C за микроконтролери, поточно gcc-avr и ќе се обидеме да откриеме што се крие под површината на arduino развојната околина.

Исто така, ќе се работи на неколку од тековните проекти зависно од тоа за што има интерес.

Значи како и секој четврток, од 19-21 часот, програмски јазици во хаклабот КИКА.
Кој доаѓа нека земе и некоја наполитанка/сок/вода.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.