Убунту прва помош, 31.01.2011

Редовно Убунту Прва Помош во КИКА. Конкретна програма нема, доколку имате проблем со вашата ГНУ/Линукс дистрибуција, слободно повелете на наполитанки и кафе во КИКА.

Почеток: 19 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.