OpenLeaks презентиран на 27C3

По серијата прашања вчера, Даниел Домшајт-Берг одржа презентација за тоа што е Опенликс. Еве ги слајдовите во целост.No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.