27th Chaos Communication Congress >> We come in peace

Утре почнува 27-миот по ред конгрес на компјутерскиот клуб од Германија.


7 македонци и уште два пати толку другарчиња од Србија и Хрватска се тука. Веќе го испробавме пивото и храната, а од утре ќе пробаме и да пишуваме што се случува на конгресот, или барем да ги твитаме поинтересните моменти.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.