Убунту прва помош, 27.12.2010

Последното Убунту Прва Помош за оваа година,

* На планот е инсталирање на MaeGo ГНУ/Линукс дистрибуција на нетбук
* Ќе пробаме да стримаме нешто од CCC доколку има можност за тоа

Редовно од 19:00 до 21:00.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.