УбунтуПрваПомош понеделник 19:00ч

Секој понеделник, без изненадувања УбунтуПрваПомош. Доколку имате прашања или проблеми со конфигурирање или инсталирање на вашиот Убунту или друг GNU/Linux систем веројатно дека можеме да Ви помогнеме. Ако не можеме, парите назад, но наполитанките што ќе ги донесете остануваат.

Почеток: 19:00; место во КИКА.

ps.
Ако пишува на twitter може и саат време претходно да сме на кафе/пиво во некој од блиските кафулиња.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.