Секој понеделник, Ubuntu прва помош во хаклаб

.. па така и денес, 13 септември, на денот на програмерите (256-тиот ден во годината).

Времето стандардно, 19:00-21:00, проблемите со Ubuntu или друга Gnu/Linux дистрибуција нестандардни.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.