Python in da hacklab, четврток 01.07.2010

Вечерва од 19:00 во хаклаб повторно Python, пошто на Ruby-јашите им почна лето.
На програмата е претставување на gevent.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.