УбунтуПрваПомош 14/06/2010 ~19:00:00

Ја започнуваме и оваа недела со УбунтуПрваПомош настанот. Стандардно, донесете ги вашите проблеми и прашања во КИКА и ќе пробаме да најдеме решение.

Меѓу другото веројатно ќе има време и место да инсталираме еден ubuntu PXE сервер.

Доколку доаѓате ова е препорачаната checklist-а:

  • лаптоп

  • вашиот проблем (препорачливо во врска со gnu/linux)

  • пиво (или нешто друго)

  • добро расположениеЛокацијата е хаклаб КИКА.

View My maps in a larger map

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.