Сподели Знаење оваа сабота Ubuntu

Иако Ubuntu си има посебен термин во хаклабот (секој понеделник, нели), по повод излегувањето на најновата верзија 10.04 оваа сабота во голема мерка времето ќе го посветиме на инсталирање Ubuntu на се што ќе се најде. Така да, ако одсекогаш сте се плашеле да инсталирате сами, ова ви е шанса да го направите тоа со помош на искусни „хакери“.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.