Сподели Знаење, 8.мај.2010

Оваа сабота не чека едно чудо работа. Меѓу другото:
  • Презентација за applogic, мрежен оперативен систем што се
    користи за виртуелизација (cloud computing).
  • Човекот за микроконтролери пак ни е во Скопје, сигурно ќе има нешто за тоа
  • И уште неколку работи за кои не сакам да ги објавувам додека не ги пробаме и реализираме :)
СподелиЗнаење во скопскиот хаклаб „КИКА“ во редовниот термин од 12:30 до 18:00, секоја сабота.

ps.
мала промена на планот, бидејќи оваа сабота се одржува РобоМак, натпревар за роботи во салата „Борис Трајковски“ - СподелиЗнаење ќе почне нешто покасно, од 15:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.