Оваа сабота редовно Сподели Знаење (17.04.2010)

Повелете во хаклаб КИКА, оваа како и секоја сабота од 12:30 до 17:30. Влез слободен и пожелен - земете лаптоп, хардвер и други геџети.

Од Штип ни доаѓаат гости со некој хардвер за Arduino, можеби конечно ќе схакираме нешто :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.