Сподели Знаење, рутери, хардвер, мрежи, хакирање

Оваа сабота на редовната програма на Сподели Знаење од 12:30 до 18:00 имаме:
- хакирање на embeded Linux, разни рутерчиња + OpenWRT
- дополнување на веќе софистицираниот PXE сервер во мрежата на хаклабот (PXE == network booting)
- дискусија за Сподели Знаење во Штип следниот викенд
- arduino по желба

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.