Редовно Сподели Знаење, 27.02.2010

И оваа сабота редовното сподели знаење од 12:30 до 18:00 во хаклабот КИКА.

На програмата:

- small office сервер и web прокси за библиотека
- arduino
- разно

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.