Ubuntu прва помош во КИКА, оваа недела во вторник

Поради промоцијата за Фајрфокс 2с.мк Ве поканува во хаклабот КИКА во ординацијата за Ubuntu и други GNU/Linux дистрибуции, овој вторник 10.11.2009 од 19 до 21 часот.

Доколку Ви е потребна било каква помош со Вашата инсталација на GNU/Linux слободно посетете не за да добиете помош од локалните експерти!

Ваши,
Слободен софтвер Македонија

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.