Убунту Прва помош 19 Октомври 2009 од 19 до 21 часот, Хаклаб КИКА

Како и секој Понеделник, така и овој што следува после саботната журка за отварање на КИКА,
треба малку и да поработиме.

Секој што има проблем а користи слободен оперативен систем базиран на Linux јадрото и GNU алатки те меѓу кои и Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, и сите други варијанти на линукс, слободно лаптопите под рака и се во ординација кај КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.