Денес 12.10.2009 година, Ubuntu Прва помош од 18 до 20 часот во Хаклабот

Денес ќе се обидеме да видиме како функционира Убунту прва помош вечерта, од 18 до 20 часот
ако имате било каков проблем со вашиот убунту лаптоп, десктоп или нетбук компјутер повелете во
Хаклабот и ние ќе се обидеме да ви помогнеме.

Ако имате проблеми со било која друга линукс дистрибуција повторно сте добредојдени.

Ваши,
Слободен софтвер Македонија

Пред да побарате помош прочитајте ги условите.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.