Сподели знаење во новиот хаклаб 03.10.2009

Утре околу 12 часот ќе го средуваме хаклабот а и хаклабот ќе не
средува нас :)

Значи имаме интернет благодарение на Он.нет, утре треба да зачистиме и
да го исфрлиме ѓубрето да заличи просторот на нешто.

Друго нешто што ни фали е апликација во џанго за водење на евиденција
за членство, и активности, па мислете и за тоа.

Исто така ќе ги разгледаме активностите, начините на промоција и работа на хаклабот.

А да сеуште ни недостасува име.. Така што се гледаме таму.

Ако некој не знае локацијата е тука http://0.mk/skopje-hacklab зо зградата на поранешниот Геолошки институт на улица Железничка б.б.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.