Сподели знаење 23.05.2009

Предлози за Сподели знаење оваа сабота (23.05.2009).

- може mibbit во PyQt/WebKit/JQuery да направиме, кој го хакува mibbit-от да се покажува некој popup кога има нова порака (или барем поставување на развојната околина);
- Да го разработиме Mozilla Prism да се појавува во systray;
- dosbox со Windows 3.11/Windows 95 на Symbian S60;
- разно.

Не задолжително по тој распоред.

Во стандардното време од 12 до 17 часот на стандардната локација http://rdr.to/xe

п.с. Доколку нема постови на блогов тоа не значи дека нема Сподели знаење. Сподели знаење се случува секоја сабота освен за време на прогласени елементарни непогоди, повеќе инфо на поштенската листа.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.