Ништо нема да се случи оваа сабота

... бидејќи ќе се случува во Белград.

Оваа сабота 4.04.2009 „Сподели знаење“ нема да има, бидејќи значаен дел од екипата ќе оди на регионалниот „гико-хакерски дружијанац“ ;-) наречен „Ништо нема да се случи“ или скратено НСНД.

НСНС е периодичен собир на корисници на слободен софтвер и технолошки ентузијасти од регионот, и тоа пред се од Хрватска, Србија и Македонија, каде што редовно се одвиваат настани од типот на „сподели знаење“. НСНД настаните ги користиме за дружење и размена на искуство со пријатели од регионот.

Основно мото на настанот е: „Кој не знае прашува, кој знае покажува“.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.