Сподели знаење 28.02.2009

Оваа сабота ќе играме со USB RC Car за да ја проработиме во Linux (1,2) и во Vmware.

Најверојатно ќе им биде интересно и на тие што не гледале TheBigBangTheory и TheITCrowd, ќе има за споделување.

Нормално, доколку некој има интересен проблем и/или прашање, некој интересен гаџет да споделите можете слободно да дојдете после 12:00 на познатата локација.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.