Сподели знаење 14.02

Минатата недела имавме интересна и многу успешна презентација на MooseFS. Оваа недела веројатно ќе имаме кратко навраќање на OpenWRT и DD-WRT и ќе конфигурираме OpenVPN и OpenSSH тунели. Потоа може да продолжиме со Arduino контролерите и други ad-hoc активности.

Како секогаш, доколку имате интересен проблем и/или прашање, некој интересен гаџет да споделите можете слободно да дојдете после 12:00 на познатата локација.

Тие што утре ќе слават св. Валентин се извинети :).

3 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.