Сподели знаење 07.02.2009

Каде прекинавме минатиот пат ќе продолжиме оваа сабота на Сподели знаење.

Ќе пробаме да поставиме Moose FS дистрибуиран мрежен датотечен систем на повеќе сервери. Ќе пробаме ако има заинтересирани да направиме нова апликација и хардвер за Ардуино микроконтролерот.

Како и секогаш, ако некој има некое прашање, идеја или проблем може слободно да дојде да пробаме да го решиме.

Време и место стандардно. Сабота 12:00-17:00 тука.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.