Градење на Убунту живо ЦД

Оваа сабота 27.09.2008 во 14:00 часот ќе се собераме во Точка да си размениме искуства во градење на Убунту живо ЦД и да издефинираме кои се програми и џиџиња сакаме да ги има една Убунту жива дистрибуција локализирана на македонски јазик. Ќе пробаме да изградиме и прилагодиме Убунту живо цд по наша мерка. Пробувавме тројца по дома и сега ќе пробаме да се синхронизираме и да си ги кажеме маките :)

2 comments:

  1. Прекрасно, ќе пробам да дојдам :)

    ReplyDelete
  2. мислам дека се договаравме и Илин да презентира и sme linux

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.