Журка по повод официјалното издавање на Firefox 3, 18.06.2008 во 20 ч. [Точка]

Big Buck Bunny останува како опција за проекција, но фокусот на овој термин на СподелиКино е журка по повод третото издание на прелистувачот за Интернет Mozilla Firefox.Ќе има музика, ќе има торта со логото на Firefox.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.