Летно сподели знаење, 21 Јуни 2008, к.ц. Точка

По две неделна пауза, се враќаме со првото летно сподели знаење оваа 2008 година.

Јас планирам да ги потсредам некои од Друпал сајтовите со кои што се занимавам изминатиов период, па викам да го споделам она што сум го открил до сега во врска со Друпал.

Претпоставувам дека тоа ќе повлече, теми и за Apache, Mysql, PHP, инсталација, конфигурација и развој.

Ако има нешто друго, ќе го откриеме на лице место. Почеток нешто после 12 часот. Друпал на сподели знаење

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.