Сподели кино одјава за ова лето

Па, сезоната на Сподели Кино заврши за ова лето. И оваа сезона, програмата беше шаренолика, а покривме најразлични теми, некои значајни, некои незначајни, сериозни, смешни, корисни или тотално без никаква корист.

Сподели кино продолжува од септември со нови содржини.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.