Wormux на сподели знаење 31.05.2008


Wormux e слободна игра клон на Worms. Работи на Windows, Linux, Mac, *BSD.

Последната верзија која излезе на 20 Maj овозможува мрежно играње. Па наместо споделување знаење оваа сабота (31.05.2008) во Точка од 12:30... ќе пробаме да утепаме што повеќе од противничките маскоти...дојдете да се испробаме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.