СподелиЗнаење за викифарма, 19.04.2008 г. 12-17 ч. [Точка]

(Денес имавме прилично добро СподелиКино. Благодарност до Калина за документарниот филм и ремиските на спотовите и до Стојанче за успешната презентација за анимација на векторски слики.)

Сподели настаните продолжуваат со СЗ на тема вики фарма.Во сабота од пладне па натаму ќе бидеме во Точка и веројатно ќе пробаме да инсталираме вики фарма со MoinMoin.

(Што е вики фарма?)

4 comments:

  1. Како тоа вики фарма ќе инсталирате? Од кај опрема.. ? :)

    ReplyDelete
  2. А што? Ти љубомориш нешто? ;-)

    ReplyDelete
  3. Примамлива понуда :)
    Се гледаме таму

    ReplyDelete
  4. Шит неможев да ве најдам, ни еден таксист не знае каде е Точка

    ReplyDelete