Имаме проектор, ќе го тестираме. :)

„Сподели“ продолжува овој четврток од 20 часот во Точка.

Нема ништо посебно планирано освен тестирање на проекторот со некои кратки клипчиња, и некоја други геџети како eeePC и неколку XO-а.Слободен софтвер Македонија им се заблагодарува на сите што помогнаа во купувањето на овој проектор.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.