Уште еден обид да се набави проектор за Сподели

Акцијата за обезбедување на средства за купување проектор е во тек. Ветете и Вие за да имаме помалку грижи во организирањето на настаните за споделување на знаење и култура.

Врска за донации: http://kajmakot.softver.org.mk/proektor_donacija/

П.С. Ова е 100-ти запис на овој блог.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.