24c3 рекапитулар

Накратко... одлично си поминав. Видов многу работи и се осеќав како дома.

За интересните предавања веќе пишував... ќе зборуваме за тоа и на некое СподелиКино кога ќе прикажеме некои од нив.

За крај, сакам да кажам дека видов многу интересни геџети, највеќе ми се допадна реконструкцијата на Pong во вистински 3д простор на кубичен меш од диоди... и нормално Sponc кој се наоѓа во c-base - хакерското дувло. Sponc e multy touch Понг / Арканоид игра. Уживајте

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.