Промотивно видео за „Сподели“

Ова е пригоден блог запис за промовирање на видеото. Уживајте. :-)П.С. Презентацијата на OLPC помина прилично добро одлично. Да се надеваме дека и следните настани ќе бидат посетени и дека ќе има дискусии.

1 comment:

  1. Очигледно посетеноста зависи и од темата на вечерта, колку поитересна и побогата содржина, толку повеќе публика и дискусија.

    А и промоцијата е некако правопропорционална со посетеноста.

    Барем ова вчера ме натера да мислам во оваа насока.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.