Настапот на Канал 103

Во септември, поточно на 26ти, екипа на 2с.мк гостуваше на емисијата „Ново кино Напредок“ која се емитува на Канал 103. Таму зборувавме за слободен софтвер, слободна култура, лиценци, музика, филмови, Брус Спрингстин, „Сподели знаење“ и иднината.

За среќа, Божо не снимаше, бидејќи никој друг не не слушаше :-). Јас веднаш го исчистив звукот од шум, но мојата мрза и бавна интернет конекција предизвикаа дури после скоро два месеца тоа да се најде на нет. Еве го во [ogg] па кој не слушнал, ова е добра прилика тоа да го стори. Мене ми се допадна како излезе, иако имаше малце време а имаше многу да се каже.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.