Сподели журка

По повод 5-тиот роденден на „Слободен софтвер Македонија“, ќе организираме забава во Клуб на новинари во сабота 27.10.2007 веројатно со почеток во 21:30 часот. Забавата е од отворен тип а ние ќе пуштаме музика и ќе проектираме материјали од изминатите активности.И како што добро знаете нема бесплатно пиво. ;-)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.