Сподели Дубровник: iSummit07 - воведен ден

Станавме рано, се регистриравме за самитот и добивме мини пакетче со поклони: програма, беџови и налепница спакувани во црвена CC торба за на плажа. Фенси.

Воведниов ден помина без некои поголеми фрки освен тоа што дел од екипата е малку подизгорена од дубровничкото сонце.

Вечерва имаше мал коктел каде беа присутни сите главни фаци: Лери Лесиг, Мако Хил, Кори Доктороу...

Потоа, кино сесија со неколку интересни филмчиња. Очекувајте „СподелиКино“ во Точка со истите содржини.

Утре почнува главниот настан. Веројатно ќе се делиме во групи за видиме што е можно повеќе од предавањата и работилниците. Се надевам ќе има повеќе содржина на блогов од тие настани.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.