Нов изглед на блогот

Во очи на Сподели знаење #7 го подсредивме изгледот на блогот. Заслугите се за Дамјан, Игор и мене. :)

Сега за сега има само 5 случајни слики кои се вртат горе - што веројатно е малку. Ако некој сака може да направи слика 765х235@72dpi и да не извести за да ја додадеме. Но, внимавајте, ако земате туѓи слики, видете под каква лиценца се достапни. CC-BY-SA лиценца ќе врши работа. На Flickr има полно такви.

П.С. Новите банери мора да бидат подобри од овие сега што ги имаме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.