План за Сподели знаење #7, 20.02.2007

План за Сподели знаење #7 - нема! Еве, денес е недела, а предлози скоро и да нема. Доброволци за држење презентации исто нема. Но, ова не значи дека нема да има Сподели знаење.

Значи, овој пат, се гледаме во вторник без дневен ред (барем сега за сега). Ако некој се пријави во меѓувреме, ќе прибележиме овде за да се знае.

На крајот на краиштата нема да биде штета и онака малку да муабетиме за што било. Дамјан може ќе си го хакира блогот, јас може ќе зборувам нешто интересно ако има луѓе, други работи сигурно ќе се појават ad hoc и така.

Толку. Се гледаме во вторник.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.