Сподели знаење #5, 23.01.2007

Пред побројна публика отколку што тоа е вообичаено случај на Сподели знаење, Вејн Вота зборуваше скоро 2 часа.

Некој подетален извештај за ова нема да пишуваме. Кај и да е, видеото од настанот ќе го ставиме на Интернет.

Во меѓувреме, некои слики од Сподели знаење #5 може да видите на Flickr: тука и тука.

Исто така, предлози за #6 се добредојдени.

И ова сега го најдов. Вејн пишал на geekcorps.org: врска.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.