План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Почнав да се чувствувам како осамен глас на блогов, ама ајде да известам за уште едно споделување на знаење. На 5-тото издание на работилниците ќе се занимаваме со конфигурирање на веб серверот apache, и инсталирање и основни работи поврзани со Wordpress и Drupal.Ете така. Се надеваме дека ќе има повеќе заинтересирани луѓе за ова.(Патем записов го пишувам со Performancing и баш ме интересира дали ќе испадне ОК.)

powered by performancing firefox

4 comments:

 1. Значи ќе биде по интерактивно од минатото сподели знаење?
  Се гледаме

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Не знам дали на следната средба ќе има повеќе луѓе. Колоквиумската недела на ФЕИТ е во тек.

  ReplyDelete
 4. Нема артистички фонтови... :(

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.