Сподели знаење #4, 09.01.2007

Сподели знаење #4 помина скромно. Се надевам дека малата посетеност се должи на празничното расположение. Предавањето на Ричард Сталман е одлично и можеби ќе го пуштиме и некој друг пат доколку се собере доволно публика заинтересирана за гледање.

Следниот термин е 23-ти јануари. Се уште немаме некоја идеја што ќе правиме тогаш и затоа идеи се добредојдени.

Денес гледам верзијата 5 на Drupal стигнала до rc2, па ако излезе конечната верзија до 23-ти може тогаш да се занимаваме со инсталирање и конфигурирање на Drupal.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.