SysAdmin 12.5, четврток, 19:00

Во четврток ќе пробаме да го имплементираме тоа што се збореше на претходниот SysAdmin meetup: робустен интернет линк преку VRRP и OSPF. Ќе дигнеме неколку виртуелки со линукс, и ќе куцкаме ќе се мучиме. Би требало да ни успее, макар и заглавиле до сабајле :)

No comments:

Post a Comment