Сподели Кино: "AlphaGo"


Во среда (06.03.2019) во 18:30 часот ќе го гледаме документарниот филм AlphaGo.

AlphaGo е документарен филм во режија на Greg Kohs базиран на авантура од Кембриџ до Сеул каде што легендарниот го играч се сооучува со моќен АI натпреварувач.

Влезот е бесплатен
Како до КИКА: https://status.spodeli.org

Хаклабот се наоѓа на 5ти кат (12ти стан), помеѓу хотел „Duvet“ и „Винил“, влезот е одма до казиното „Apex“.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.