Средба за Front-end #18, 10. јули 2018, 19 часот

На 10. јули 2018, вторник, со почеток од 19 часот ќе се одржи 18-тата средба за Front-end во хаклаб КИКА.

Овој пат имаме само една презентација на @alexhris, со нешто подолго демо од вообичаеното. Презентацијата ќе биде за Custom Properties/CSS Variables со повеќе конкретни примери за практична употреба.


За тие што не знаат, хаклаб КИКА се пресели во нови простории и сега имаме многу подобри услови за нашите средби.

Се гледаме во вторник од 19 часот!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.